Hírek

Az én életem - Az én iskolám

Pályázat (nem csak) iskolásoknak

A T-Mobile és a T-Home pályázatára szöveg, fotó vagy videofilm kategóriában várják a kreatív pályaműveket, melyek az iskoláról szerzett pozitív tapasztalatokat mutatják be személyes nézőpontból. Az arra érdemes alkotások népszerű internetes tartalommegosztó oldalakon lesznek megtekinthetők.

Népszerű reklámkészítő-versenye után a T-Mobile most a T-Home-mal közösen indít alkotói pályázatot "Az én életem" címmel. A szervezők az alkotókra bízzák, hogy pályamunkájukat rövid szöveg, fotó vagy videófilm formájában készítik el, és töltik fel a www.eneletem.hu honlapra.

:

Az iskolád mint márka

Időközben lezárult a Kölöknet és a Superbrands hasonló témájú rajzpályázata, melyre több mint 250 szebbnél-szebb alkotás érkezett. Köszönet érte az alkotóknak! A díjazottak november 18-tól olvashatóak a Kölökneten, ahol a díjnyertes alkotáso- kat is megtekinthetik.

 

A projekt a szervezők szándéka szerint több fordulós lesz, első szakasza "Az én iskolám" témakört öleli fel. A "Te miért szereted, illetve szeretted az iskoládat? Miért ajánlanád másoknak?" kérdést megválaszoló írásokat, fotókat vagy videókat 2009. december 1. éjfélig várják minden olyan, 18. életévét betöltött pályázótól, aki úgy érzi, hogy kreatív, újszerű formában meg tudja fogalmazni pozitív élményeit és gondolatait jelenlegi, vagy egykori iskolájával kapcsolatban, illetve kész azokat megosztani másokkal. A pályázatra beküldött, a pályázati kiírásnak mindenben megfelelő anyagok előszűrés után kerülnek fel a YouTube, a Flickr, vagy a Blog.hu oldalakra, ahol már a közönség is szavazhat rájuk.

A pályamunkák elbírálásakor a háromtagú szakmai zsűri egyetlen nyertest választ ki a három kategóriából. A legötletesebb, legegyedibb pályamű alkotója viheti majd haza a fődíjat, az 1 millió Ft értékű bankkártyát. A pályázat során a kedvelt iskolák között is kialakul egy sorrend, hiszen a pályázati anyagok feltöltésekor megadandó az érintett iskola neve. Az az oktatási intézmény, amely a legtöbb pályamunkában szerepel, különdíjként értékes T-Mobile ajándékcsomagot kap.

A közönség szavazatai alapján mindhárom kategóriában gazdára talál egy-egy közönségdíj, vagyis egy 100 ezer Ft értékű bankkártya. A közönségdíj a legnézettebb kép és videó, illetve a legtöbb látogató által ötösre értékelt bejegyzés készítőjét illeti.

A közönségszavazás 2009. december 4-én 12 órakor zárul.

A részletes pályázati feltételek és egyéb információk a pályázatról a www.eneletem.hu honlapon olvashatók.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás