Ajánló

Anna Fiske: Hogyan lesz a kisbaba?

Különleges és hiánypótló felvilágosító könyvet tart kezében az olvasó, hiszen érinti az örökbefogadott és azonos nemű párok által nevelt gyerekek kérdését is. Anna Fiske norvég illusztrátor-író sajátos rajzokkal, humoros és skandinávosan szókimondó stílusban ad választ a szégyenlősebb szülőket dadogásra késztető, a gyerekeket azonban nagyon is foglalkoztató kérdésekre.

Az egyik legcsodálatosabb dolog egy kisbaba világra jövetele, mégis, gyerekként nagyon sok megmagyarázhatatlannak és misztikusnak tűnő dolog lengi körül ezt az időszakot. Különösen izgalmas ez azoknak a gyerekeknek, akiknek kistestvére születik, de a többiekben is számtalan kérdés fogalmazódhat meg. Egész mások azokban, akik még picik, és mások azokban, akik már elég nagyok és érettek ahhoz, hogy kérdéseikre konkrét és kimerítő válaszokat akarjanak kapni.

Mi előzi meg a születést? Hogyan lesz a kisbaba? Hogyan fejlődik az anyukája méhében? Hogyan és hol születik meg? Sok-sok kérdés, amire a könyvből erőt merítve és segítségül hívva, a szülők is sokkal lazábban fognak mesélni gyermekeiknek.
 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Kölöknet Könyvfesztivál és vásár