Ajánló

Rendkívüli kedvezmények a Kölöknet Könyvfesztivál és vásáron

A Tea Kiadó mesekönyvei, legújabb sikerkötetei rendkívül kedvezménnyel vásárolhatók meg a Kölöknet Könyvfesztivál és vásáron, csupán egyetlen napig! A kedvezményes árú könyvek mellett érdekes programokkal, szakmai előadásokkal... »
címke:ajánló

Kicsit sem zavaró pátosz

Tökéletesen tudománytalan lenne valamelyik Lázár Ervin-meséről azt állítani, hogy a legjobb a jók közül. Így minden lentebbi magyarázat mellett is merőben szubjektív döntés marad, hogy a választásunk a Szegény Dzsoni és Árnika... »

A Két Egér könyvei a Kölöknet Könyvfesztiválon

A Két Egér több mint egy évtizeden keresztül adott ki igényes kísérleti gyerekkönyveket: képeskönyveket, foglalkoztatókat, ismeretterjesztő könyveket. Most a Kölöknet Könyvfesztiválon újra kapható lesz egy helyen a Két Egér... »
címke:ajánló

Tanulj a gyermekedről! - programok Kölöknet Könyvfesztivál és vásár

A programokról bővebb leírást és előadóink, szakértőink bemutatkozását alább találod. »
címke:ajánló

Tanulj a gyermekedről! - téged is vár a Kölöknet Könyvfesztivál és vásár

Állítólag mindenki szeret álhírekről, összeesküvés-elméletekről és általában más emberek butaságairól olvasni. Ezért nem szól mindenkinek a Kölöknet könyvfesztivál. Ott ugyanis babákról, tipegőkről, ovisokról, iskolásokról,... »
címke:ajánló

Balázs Ágnes: A CSAVARGÓ KISAUTÓ ÉS MÁS TÖRTÉNETEK Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! Mesék örökmozgóknak 5. kötet

Balázs Ágnes a Móra Könyvkiadó házi szerzője. Legismertebb karaktere a Pöttyös-sorozatban felbukkant Lufi, a cserfes kamaszlány, akinek nyolc köteten át izgulhatjuk végig hajmeresztő kalandjait, de az írónő kiválóan ismeri az... »

Paula Harrison: KITTI ÉS A HOLDFÉNY-MENTŐAKCIÓ

Varázslatos kaland a telihold fényénél Kitti családja egészen rendkívüli: anyukája szuperhős, és Kitti tudja, hogy különleges képességeit használva egy napon belőle is hős válik majd. Ez a nap azonban a vártnál hamarabb érkezik... »

Kívül-belül újjávarázsolt Minimax várja a gyerekeket

Július 1-től egy tartalmában és vizuálisan is megújult Minimax gyerekcsatornát láthatnak a gyerekek és szüleik. Az új látványvilág a modernebb vonalvezetésű logóban, az identekben, az animált logókban, a zenében, a... »

Mozicsillagok a Lupa csillagos ege alatt

A 60-as évek amerikai autósmozijainak fénykorát idézi meg július 1-től a Lupa Drive-in Autósmozi, Budapest tengerpartjának főparkolójában.  »

Egész nyáron gyereknap a LUpán

Budapest tengerpartja  kis és nagy- gyerekkel is  a legjobb választás egy meleg nyári napon.  Vízi dodzsem, ugráló vár ,  vízi kalandpark, játszóház és gyermekmegőrző animátorokkal… csak néhány olyan lehetőség,  mely teljes... »

26 csúszdával és 9 medencével vár a megújult Aquaréna

Június 26-tól várja a megújult Aquapark a vízi kalandok szerelmeseit Mogyoródon. Magyarország egyetlen 1,5 kilométernyi hosszú vízi csúszdaparkja egész napos aktív kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindez... »

Versiszony (versszegénység) ellen szívgyógyszer

Ez a könyv felnőtteknek is jól jön, tökéletes gyorstalpaló azoknak, akiket zavar, hogy elszáguldott mellettük a kortárs líra vonata. Habár a Szívlapát elsődleges célközönsége a nagykamaszok. A dolog pedig olyan egyszerű... »

Kiűzetés Faramuci Országból

A királynak nincs neve, egyszerűen csak király, a macska egyszerűen csak macska, a sivatagban úgy süt a nap, hogy csak a nap süt. Faramuci Országban viszont semmi sem ilyen egyértelmű, legfeljebb az, hogy a királynak nincsen... »

Újra itt a Bolondos dallamok aranykora – régi stílusban térnek vissza a legendás rajzfilmhősök

A június 7-én érkező Tapsi Hapsi és barátai az a sorozat, amelyet az eredeti Bolondos dallamokon felnőtt nemzedékek és a mai gyerekek egyaránt örömmel fognak nézni. Az eredeti címén Looney Tunes Cartoons tökéletesen vegyíti a... »
címke:ajánló

Gyereknapi élményprogramok – Tesla autók, süti, játék, kreatív, felfedező-kísérletező foglalkozások, nevetés, ajándék

Végre itt a tavasz, lehet találkozni, kapcsolódni! Ünnepeljünk együtt a gyereknap előnapján, május 29-én, szombaton 10-14 óra között egy izgalmas programokkal teli szabadtéri, mégis fedett családias kávézó teraszán, Bel-Budán. »

És csak ült és ült és ült és ült…

Nagy eséllyel a szobatisztaság az legelső olyan téma, amiről egyáltalán (gyerekeknek szóló) segítő könyvet lehet írni. Ehhez képest a hazai kínálat a témában nem mondható zavarba ejtően bőségesnek. Ami persze azt is jelezheti,... »

Ne kudarcként éljük meg a tehetséget!

„Az értékpusztítás első menetben az, amikor a kisgyerek nem kap a fejlődésének megfelelő ellátást, és így a tehetséges kisgyerekből nem lesz tehetséges felnőtt. Ez a veszteség azonban eltörpül ahhoz a pusztításhoz képest, amit... »

Amikor a képeskönyv némafilm

A képek elsőre sokkolóak, de a szöveggel együtt minden a helyére kerül. Tizenöt éve jelent meg Norvégiában Stian Hole képeskönyve, a Garmann nyara, ami ha nem is változtatta meg alapjaiban azt, amit a gyerekkönyvekről... »

Bartos Erika: Budapest környéke - Brúnó Budapesten 6.

A hatkötetesre tervezett sorozat tematikusan és mesésen mutatja be Budapest gyerekek számára érdekes helyeit. A 6. rész, a Budapest környéke című kötetből a fővárost körülvevő érdekességeket ismerhetjük meg. »
címke:ajánló

Mesés kirándulás a természetben Kányádi Sándorral

Új életmű feldolgozásába kezd a Móra Kiadó a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas erdélyi magyar költő, Kányádi Sándor: Világgá ment a nyár című meséket és verseket tartalmazó, elsősorban 6–8 éves korosztálynak... »
X
Kölöknet Könyvfesztivál és vásár