AjánlóProgram

Pályázatok gyerekeknek értékes nyereményekért

Mit tennél, ha szállodaigazgató lennél? Mi volt a legemlékezetesebb történet, amelyet barátnőiddel éltél át? Ábrándoztál már arról, milyen lenne az álomszülinapod? Most elmondhatod mindezt – írásban, képben vagy mozgóképben!

Legyél Te is gyerek szállodaigazgató!

Videópályázat gyerekeknek

Március 15-én hirdette meg a KidsOasis Kft. a gyereknapi pályázatát, melyben olyan gyerekek jelentkezését várja, akik szívesen kipróbálnák magukat szállodaigazgatóként. Nevezni maximum 1 perces videóval lehet, melyben a jelölt elmondja, szerinte milyen egy gyerekbarát szálloda és mit tenne, ha ő lenne a szállodaigazgató. A gyerek szállodaigazgató jelölteket első körben a közönség szavazatai alapján rangsorolják, majd a legtöbb 20 szavazatot gyűjtő pályázó közül a szakmai zsűri választja ki a 10 szerencsés nyertest.

A pályázat nyertesei gyereknap alkalmával elutazhatnak családjukkal a KidsOasis – Minősített családbarát szálláshelyek egyikére, hogy eltöltsenek egy felejthetetlen családi wellness hétvégét. A szállodában azon a hétvégén a nyertesek ülhetnek be az igazgatói székbe, így bejárhatják a szállodát, betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, a séffel közösen megtervezhetik a gyereknapi menüt és kiválaszthatják, hogy milyen program legyen gyereknapkor a „szállodájukban”.

A szervezők tehát továbbra is várják azon gyerekek jelentkezését, akik szívesen kipróbálnák magukat egy szálloda igazgatójaként és elvinnék gyereknapkor családjukat egy wellness hétvégére!

Ha megnéznéd az eddig feltöltött kisfilmeket, szavaznál, vagy szeretnéd nevezni gyermeked a szállodaigazgató pozícióra, akkor a pályázat részleteiről bővebben a http://kidsoasis.hu/gyereknap oldalon olvashatsz. Nevezni május 6-ig, míg szavazni május 8-ig lehet!


Tanulj angolul a Verity Rose-zal!

Élménybeszámoló pályázat angol vagy magyar nyelven 9-18 éves lányok részére.

Az idén 25 éves Cardex Európa Kft., a Verity Rose termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója pályázatot hirdet 9-18 éves lányok részére. A pályázat célja, hogy a Cardex felhívja a fiatalok figyelmét a nyelvek ismeretének, azon belül is az angol nyelvnek a hasznosságára.

A pályázat kiírásához az angol eredetű Verity Rose termékcsalád karakterei – a hat cserfes úri hölgy: Sziporka, Habcsók, Napsugár, Gyöngy, Csillám és Holdfény –, akik számára az utazás, a felhőtlen élmények és a barátság kiemelt fontossággal bír, adták az ötletet.

A pályázatra 9-18 éves lányok jelentkezését várják 3000-3500 karakter terjedelmű angol vagy magyar nyelven megírt élménybeszámolóval, mely a barátnőikkel töltött legkedvesebb élményt dolgozza fel. A pályázaton csak eredeti, saját szöveggel lehet részt venni. A pályaművek a két nyelv kategóriájában, tekintet nélkül a pályázó életkorára, kerülnek elbírálásra. Minden pályázó csak egy történettel indulhat a pályázaton.

A zsűri a szövegek eredetisége mellett a nyelvhelyességet is értékeli

 

A pályázat fődíja kategóriánként egy féléves angol nyelvtanfolyam a Helen Doron English nyelviskola jóvoltából, egy értékes táska, ami szintén a Helen Doron English nyelviskola felajánlása, valamint egy nagy értékű Cardex ajándékcsomag. A zsűri további hat Verity Rose ajándékcsomagot ítél majd oda különdíjként. A Cardex minden pályázót Verity Rose ajándék tollal jutalmaz.


ÁlomSzülinap

Kreatív pályázat 6-10 éves gyermekek részére

A Kadabra Kreatív Kft. kreatív pályázatot hirdet „ÁlomSzülinap” címmel 6-10 éves gyermekek részére. A szervezők a gyerekektől minden kreatív megoldást szívesen várnak. Lehet rajzolni, festeni, ragasztani vagy akár filmet forgatni. Csak a téma kötött: „Hogyan képzeled el az Álomszülinapodat?” A fődíj egy négy személyes wellness családi hétvége a Villapark Várgesztesben, a különdíj egy tematikus szülinapi zsúr a zsurom.hu szervezésében. A zsűriben a nyereményeket felajánló cégek delegáltjai vesznek rész.

A pályázat beérkezési határideje: 2016. május 20., éjfél

JELIGE: „ÁlomSzülinap”

A munkákat postán vagy e-mailben várják.

Postacím: Kadabra Kreatív Kft., 1188 Budapest, Bercsényi Miklós utca 90. vagy 

e-mail: info@zsurom.hu

Eredményhirdetés: 2016. május 24., kedd

 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó